News Ticker

Waylon wil ook in 2017 graag coach zijn bij The Voice of Holland

waylon

Waylon vindt het heerlijk om jurylid bij de The Voice te zijn en hij hoopt dat hij ook in 2017 weer coach is in de RTL 4-show The Voice of Holland. Dat vertelt de zanger vandaag in het AD en in De Telegraaf. Eigenlijk zit Waylon dit jaar op de plek van Anouk, die een jaar The Voice-pauze heeft om in 2017 weer terug te keren. Maar Waylon zou het jammer vinden om plaats te maken. “Desnoods zetten ze er maar een stoel bij“, grapt hij in De Telegraaf. “Want deze succesformule werkt ook voor mij. We genieten onderling met zijn allen van iedere seconde.”

In het AD voegt Waylon toe: “Ik zou het enorm leuk vinden om het volgend jaar weer te doen. Dan zou ik nóg gerichter kunnen werken.”

Bijzonder Moment

Waylon vertelt in die krant dat hij het een erg bijzonder moment vond toen hij werd gevraagd voor The Voice. “Ik heb meteen de auto aan de kant gezet, zo serieus werd het. Eigenlijk kwam het heel onverwachts, maar diep van binnen zat die wens er altijd al.”

Hij heeft zich nauwelijks voorbereid. “Het gaat om muziek, mijn vak en ik draai ook alweer een jaartje of dertig mee. Beoordelen kun je moeilijk leren. En je kunt allerlei tegeltjeswijsheden of poëtische shit bedenken, maar daar prikken mensen doorheen. Dat is niet oprecht.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: venster68 via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1