News Ticker

Volledige cast Gooische Vrouwen in RTL Late Night.

gv

Linda de MolTjitske ReidingaSusan VisserLies Visschedijk en de rest van de cast van Gooische Vrouwen 2 zijn vanavond te gast in het praatprogramma RTL Late Night van Humberto Tan. Dat heeft RTL 4 laten weten. Op de premièreavond van de film draait het hele programma een uur lang om het nieuwe filmavontuur van de vier dames. “De special komt live vanaf de premièrelocatie; het De La Mar Theater in Amsterdam“, legt een woordvoerder van de tv-zender uit.

Niet alleen de acteurs komen uitgebreid aan bod, ook regisseur Will Koopman en componist Jeroen Rietbergen komen langs om te vertellen over de filmmuziek waar ze samen verantwoordelijk voor zijn.

Verder wordt de kleding besproken met de kostuumontwerpers van de film én heeft RTL Late Night exclusieve Gooische Vrouwen 2-beelden.

Gooische Vrouwen 2 is het vervolg op de Nederlandse bioscoophit uit 2011 met dezelfde actrices in de hoofdrollen. Het vervolg speelt zich af op de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Bron: mediacourant.nl

Foto: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1