News Ticker

Vijf muzikale tv-momenten strijden om 100% NL prijs

100nl

Vijf muzikale tv-momenten strijden met elkaar om de Muziekmoment van het Jaar-prijs van 100% NL. Het gaat om twee muziekmomenten die bij de NPO te zien waren en drie momenten die bij RTL te zien waren. Dat heeft de radiozender laten weten. De NPO-momenten die genomineerd zijn, zijn O’G3NE met Clown in De Beste Zangers van Nederland en Douwe Bob met Slow Down op het Eurovisie Songfestival. Beide momenten hebben volgens 100% NL veel indruk gemaakt.

O’G3NE

O’G3NE zette volgens 100% NL een ‘ontroerende, loepzuivere versie’ van de Emeli Sandé-hit neer. “Het nummer kwam zo binnen bij O’G3NE dat de zangeressen het tijdens de performance niet droog hielden. Maar ook op de bank hadden mensen een zakdoek nodig.”

Douwe Bob

Douwe Bob verraste met een stilte van tien seconden tijdens zijn optreden. “Hij doet een ‘I love you’ recht in de camera en half Europa valt voor hem in katzwijm. Helaas levert het hem niet de gehoopte winst op.”

Nick Nicolai

De RTL-momenten die genomineerd zijn, zijn de auditie van Dwight Dissels in The Voice of Holland, het optreden van Marlijn Weerdenburg en Waylon in It Takes 2 en de auditie van Nick Nicolai in Holland’s Got Talent.

Dissels was ‘binnen mum van tijd hét gesprek van de avond’, Waylon en Marlijn wisten te verbazen met het nummer Chandelier en Nicolai wist in het hart van de kijkers te komen, aldus 100% NL.

Op 7 februari 2016 worden de 100% NL Awards uitgereikt.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Hello Chaos via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1