News Ticker

Verkoop BMW doorbreekt twee miljoen auto’s

bmw
De Duitse autofabrikant BMW heeft in 2014 zijn wereldwijde verkoop voor het eerst zien stijgen tot meer dan twee miljoen voertuigen. Dat maakt BMW vrijdag bekend.

De verkoop bedroeg 2,12 miljoen auto’s van de merken BMW, Mini en Rolls-Royce, een stijging met bijna 8 procent. Volgens het Beierse bedrijf was in alle belangrijke markten sprake van groei.

De verkoop van het hoofdmerk BMW nam vorig jaar met 9,5 procent toe tot ruim 1,8 miljoen voertuigen. Het bedrijf laat weten dat 2014 het beste jaar ooit was voor het merk BMW, Rolls-Royce en de motorfietsenverkoop.

Mercedes-Benz

Bij Mercedes-Benz kwam de verkoop over 2014 eveneens op een record uit. Moederbedrijf Daimler meldde vrijdag dat de verkoop van het merk met bijna 13 procent is gestegen tot 1,65 miljoen auto’s. Het is het vierde recordjaar voor Mercedes-Benz op rij. In alle belangrijke markten ging de verkoop van Mercedes-Benz omhoog.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: nu.nl

Photo credit: Falcon_33 / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1