News Ticker

Veiling: twee tickets voor Justin Bieber’s oud & nieuwfeest in Miami

bieber
VakantieVeilingen sluit het jaar af met de ultieme veiling voor ‘Beliebers’: twee tickets voor het exclusieve Justin Bieber’s Oud & Nieuw-feestje in Miami. Vluchten, overnachtingen in een 5-sterrenhotel, merchandise met handtekening van Bieber himself, VIP-toegang tot het feest en de after party zijn uiteraard inclusief. VakantieVeilingen doneert de opbrengst van de veiling volledig aan het goede doel, Serious Request. Tot 20 december 19:00 uur kun je online bieden op de Bieber New Year’s Eve Party en bezorg je ook een ander een mooi nieuw jaar. 

Pharell, Afrojack, the Weeknd en Kygo gingen je al voor, maar nu kun jíj het vliegtuig nemen naar het exclusieve Fontainebleau resort in Miami.  Daar luid je het nieuwe jaar in met niemand minder dan Justin Bieber himself en Grammy award winning producer Skrillex. Laat je 3 dagen lang pamperen bij het 5 sterren Fontainebleau Hotel in Miami South Beach. Op oudjaarsavond ga je daar als VIP naar Justin Bieber’s hosted New Year’s Eve party. Om 21.00 uur trapt de popsensatie zelf de avond af met Bieber classics, gevolgd door een spetterend vuurwerkspektakel. Tijd om te slapen is er niet. Het feest gaat nog de hele nacht door met Skrillex in de wereldbekende LIV Nightclub in het Fontainebleau zelf. Deze once in a lifetime experience is nu voor iedereen binnen handbereik via VakantieVeilingen. En dat is niet het enige goede nieuws: met jouw bieding geef je ook een ander een prachtig begin van het nieuwe jaar.

Opbrengst naar Serious Request
“Op VakantieVeilingen kun je het hele jaar door terecht voor duizenden verschillende veilingen. Hartstikke leuk een cadeau voor jezelf, maar in de ‘geefmaand’ december dragen we graag ons steentje bij”, aldus Fabian Spaargaren van VakantieVeilingen. “Dat doen we door deze ultieme VIP-veiling online te zetten en de uiteindelijke opbrengst aan het goede doel te doneren.” Consumenten kunnen 3 dagen lang bieden op de Bieber veiling voor Serious Request.

Bieden op Justin

Je kunt nu meebieden op dit ultieme Justin Biebers’ Oud & Nieuw-feestje in Miami via www.vakantieveilingen.nl/justinbieber

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Bron: thegardeners.nl

Photo credit: cukuskumir via Foter.com / CC BY-SA

Photo credit: thegardeners.nl

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1