News Ticker

TV-oorlog op komst tussen Gerard en Gordon

gordon

Gerard Joling is betrokken bij de eerste tv-show van Irene Moors op SBS 6: De Vreemde Eend. Daarmee wordt hij een rechtstreekse concurrent van de nieuwe RTL 4-show It Takes 2 met Gordon. Dat verklapte Albert Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard. SBS 6 heeft nog niet bekendgemaakt dat Joling in de nieuwe zaterdagavondshow van Moors zit, maar Verlinde weet het zeker: “Het is een perfecte combi. Niemand wil het officieel bevestigen, maar ga er maar vanuit dat deze informatie klopt.

De Vreemde Eend, een spelprogramma met BN’ers, begint op zaterdag 2 april, terwijl It Takes 2, een zangprogramma met BN’ers, al op zaterdag 12 maart begint. “Het wordt een spannende avond, omdat Geer en Goor rechtstreeks tegenover elkaar komen te staan“, aldus Verlinde.

Bron: mediacourant.nl
Photo credit: Amsterdam Today
About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1