News Ticker

Topman geeft jaarsalaris weg

euro

Chris Oomen (65) heeft een geschat vermogen van 165 miljoen euro, rijdt een Maserati en geeft zijn hele jaarsalaris weg aan de voedselbank. “Het is schandalig dat in zo’n rijk land voedselbanken nodig zijn”, vertelt de directeur van zorgverzekaar DSW.

U geeft uw jaarsalaris, netto zo’n 125.000 euro, weg aan de voedselbank. Doet u dat om uzelf beter te voelen, of met een andere reden?
“Ik doe het niet om mezelf beter te voelen. Het is ook niet vanwege een christelijke overweging. Ik heb genoeg inkomen, dus waarom zou ik het niet weggeven? Ik werk niet voor het geld. Dat hoef ik al twintig jaar niet meer, dus waarom zou ik niet iets nuttigs met mijn vermogen doen? Het is een schande dat voedselbanken nodig zijn en dat er mensen zijn die van 90 euro per week moeten rondkomen. Dat mag toch niet in een welvarend land als dit.”

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Bron: rtlnieuws.nl

Photo credit: Karen V Bryan / IWoman / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1