News Ticker

De top 3 Amsterdamse restaurants van dit moment

hotspots

Et voila, de top 3 Amsterdamse restaurants van dit moment. Sterker nog, je móet hier naartoe als je ook maar enigszins pretendeert van goed eten te houden!

 • Restaurant De School (DS)
  Amsterdam-West
  Het nieuwe pareltje in Amsterdam West -van de mensen achter Club 11 en Trouw- in een oude school. Alleen is het restaurant van De School een stuk beter dan die van de oude Trouw. Bij restaurant DS spelen groente een bijzondere rol en wordt er wekelijks van menu gewisseld. Verrassend, lekker en een fijne wijnkaart die het noemen waard is. Een 3-gangen menu kost €35,-, en dat kan je er vervolgens weer af dansen in de bijbehorende club.
  www.deschoolamsterdam.nl
 • Kaagman & Kortekaas
  Amsterdam centrum
  Al door velen bejubeld en niet zonder reden: Kaagman & Kortekaas. Denk nouveau ruig, maar dan net een tikje moderner en wat verfijnder. Het is Frans, stoer en elegant. Een niet te missen must-go als je van écht goed eten houdt. Er staat behoorlijk wat (orgaan)vlees op het menu, maar flexitariërs kunnen hier met een gerust hart terecht. Door veel enthousiaste aanhang is reserveren zeker een must!
  kaagmanenkortekaas.nl
 • Roomservice at Olofs
  Amsterdam centrum
  Bij Sterrenchef Chris Naylor -beter bekend van restaurant Vermeer- hebben groenten de hoofdrol. Vis en vlees zijn te bestellen als side dish. Naast het restaurant is er ook een cocktail- en vermouthbar (de eerste van Nederland!) en een charcuteriebar met tapas van Brandt & Levie.
  Nog te bezoeken tot 30 april 2016.
  www.roomserviceatolofs.com

Bron: the-urbanites.nl

Photo credit: Golf Resort Achental via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1