News Ticker

Talentvolle zangeres Juella lanceert video met haar nieuwe nummer “Soon”

Juella

De enthousiaste singer, songwriter en producer Juella Rolador is een gepassioneerd talent op muzikaal gebied. Al vroeg was Juella aan het optreden als zangeres en danseres. Juella: “Mijn wens was om mijn publiek altijd een wervelende show te geven, die men niet gauw vergat en dat lukte bijna altijd. Ik was al vroeg heel ondernemend en wist precies wat ik wilde. Don’t play what’s there, play what’s not there is een belangrijke uitspraak voor mij!”

juella12

Videoclips

Vanaf haar 26-ste startte Juella met het produceren van haar eigen videoclips en is zij een regelmatig geboekte artiest in de omgeving van Amsterdam. Ze heeft veel Nederlandse fans, maar ook buiten Nederland waar ze vaak wordt gevraagd om op te treden en zo werkt ze elke dag intensief aan de verdere opbouw van haar carrière. Juella: “Op 22 april zing ik in Meppel tijdens een heerlijke R & B Flashbackparty en afgelopen week ben ik gevraagd om aan Hilversum Alive deel te nemen. Dit is een festival dat in Hilversum wordt gehouden van 23 juni t/m 25 juni. Hoe leuk is dat?”

“Soon” en “Can’t Tell”

Haar laatste twee songs “Soon” en “Can’t Tell” zijn door Juella zelf geschreven én geproduceerd. De nummers zijn al 17 jaar geleden geschreven door Juella, maar ze vond het nu tijd om ze te presenteren aan haar publiek.

Video “Soon”

Wie is Juella Rolador?

Juella Barbara Rolador is geboren in Almelo. Haar muzikale werkzaamheden zijn gestart in 1992 en waren gericht op het zingen, het tekstschrijven en het produceren van songs en dan vooral in het genre Pop, Dance en Soul.

De beeldschone Juella heeft een prachtige mix van culturen in zich. Haar voorouders kwamen uit Brazilië, Duitsland, Suriname, India (Hindoe) en Nederland. Wat een mooie mix. Vandaar dat ze graag luistert naar allerlei soorten van muziek en haar ervaringen met deze diverse muziekvormen neemt ze graag mee in haar eigen composities.

Girlband “Dope Inspiration”

Toen Juella 14 jaar oud was, is ze naar Amsterdam verhuisd en startte ze haar carrière, waarbij ze flink beïnvloed werd door toonaangevende zangeressen als Mary J. Blidge en Mariah Carey. Vervolgens zette Juella een girlband op met de aansprekende naam “Dope Inspiration”. Met deze eigenzinnige girlband heeft Juella meegedaan aan een talentenshow bij discotheek Carribean in Amsterdam. Als vervolg hierop trad Dope Inspiration op in de hele populaire Amsterdamse discotheek Escape aan het Rembrandtplein. Dat spetterende optreden had weer het gevolg dat de girlband in 1993 de openingsshow van de Amerikaanse groep “Silk” mocht verzorgen in de discotheek Imperium in Rotterdam.

Daarna is Juella zich blijven concentreren als singer, songwriter en producer en in 2000 heeft ze 5 eigen nummers geschreven en opgenomen bij de Sony Studio, waarbij ze de financiering zelf had geregeld.

Girlband “Jizzay”

In 2001 werkte Juella met DJ Peran. Hij is bekend van zijn muziek in het genre House en Dance. Omdat Juella niet makkelijk stil kan zitten, zette Juella een nieuwe girlband op met de naam “Jizzay”. Na een wervelend optreden werd haar girlband ontdekt door de Cruise Control Studio in Amsterdam. Met Jizzay heeft Juella veel opgetreden en ervaring opgebouwd in de music business met diverse producers.

juella14

Hillywood

In 2003 werd Hilversum haar woonplaats: de mediastad van Nederland en daarom ook wel “Hillywood” genoemd. In deze periode startte zij haar solocarrière en kreeg ze een manager, die haar zaken regelde.

Haar heel goed ontvangen nummer “Can’t Tell” uit 2015, die geproduceerd werd met behulp van de Cruise Control Studio heeft Juella zelf gefinancierd en om zich nog beter te ontwikkelen als zangeres nam Juella een zangcoach om nog meer uit haar prachtige stem te halen.

Video “Can’t Tell”

Om dit nummer nog meer in de belangstelling te krijgen, heeft Juella zelf een videoclip opgenomen in 2016. Deze videoclip, die ze wederom zelf heeft gefinancierd, is op diverse locaties in Nederland opgenomen en het resultaat is een hele aantrekkelijke videoclip die volledig is toegespitst op heerlijke muziek. Dat had weer het resultaat dat het lekker in het oor liggende nummer Can’t Tell plaats 36 behaalde op de Top 100 op de radio. Leuk om te vermelden, is dat de atletisch gevormde boxer Rodney Glunder, die onlangs in een film te zien was met Samuel L. Jackson, als coach te zien is in deze videoclip. Juella: “Regisseur Jelle Posthuma en zijn assistent Giovanni Volkerts hebben echt een prachtige videoclip afgeleverd!” Het nummer is verkrijgbaar op Itunes, Amazone, Spotify, Deezer et cetera.

Hybrid Entertainment was een groot fan van het nummer en producer Sonar maakte voor haar een R & B remix versie.

Video “Can’t Tell Remix”

Joel De Marzo van radiostation True House in L.A. ontdekte Juella op radiostation AMW (Amsterdam Most Wanted) tijdens zijn trip naar Amsterdam waar hij was voor de ADE (Amsterdam Dance Event). Hij maakte voor haar de Dance Mix van Can’t Tell.

Videoclip “Soon”

In 2017 werd Juella’s laatste song gelanceerd. In samenwerking met musicus Dirk van der Wal en producer Sonar kwam het subtiele nummer “Soon” tot stand. De videoclip werd geregisseerd door regisseur Giovanni Volkerts en is opgenomen in het bekende hotel en partycenter Gooiland in Hilversum. De smaakvolle kleding werd verzorgd door het exclusieve modemerk “Bymesh“.

juella13

In februari 2017 heeft Juella contracten getekend met de bekende labels True House en Giggle Records.

Wil je Juella boeken dan kun je een e-mail sturen naar booking@juella.nl. Op haar website www.juella.nl kun je nog meer informatie over Juella vinden.

Fashion by Bymesh

juella2

juella3

juella4

juella5

juella1

Photo credits: Juella.nl

Auteur: Frank Scheers

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Amsterdammer kiest voor lokaal muziektalent, wereldster heeft nakijken - Amsterdam Today
  2. Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement? - Amsterdam Today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1