News Ticker

‘T Stockpaerdt van Rederij Loosdrecht: een uniek schip voor uw festiviteiten!

schip

Indien u iets te vieren hebt en u wilt een heerlijke dag op het water doorbrengen met uw gasten, dan moet u zeker eens gaan praten met Sjors Chamboné. Sjors Chamboné is eigenaar van Rederij Loosdrecht. Met onder andere bruidsparen en hun gasten, die zijn schip huren, maakt hij luxe rondvaarten met een van Nederlands mooiste salontjalken over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Zijn schip heeft de naam ’t Stockpaerdt en zijn schip mag maximaal 58 gasten meenemen, die binnen in de romantische en klassieke salon kunnen vertoeven of allemaal buiten op het grote voordek in de zon kunnen zitten.

schip2Sjors vertelt: “De kleinste bruiloft was met 6 personen. Dit bruidspaar had mijn romantische schip gehuurd en heeft mede door mijn inspanningen een hele bijzondere trouwdag gehad, die ze nooit meer zullen vergeten.” Hij vervolgt: “Men kan mijn schip al huren vanaf € 954,- voor een twee uur durende rondvaart. Trouwen op mijn schip en 1 uur varen kan al vanaf € 996,40.”

Gespecialiseerd in trouwen en rondvaarten

Sjors legt uit:” Omdat ik gespecialiseerd ben in exclusieve bruiloften kunt u gebruik maken van mijn kennis. Ik vaar gemiddeld 50 bruiloften per jaar. Maak snel een vrijblijvende afspraak om mijn prachtige klassieke tweemaster te komen bekijken en uw trouwdag en bruiloft door te nemen. Waar wilt u het trouwfeest houden en wat is de trouwlocatie? Of wilt u op het water aan boord van mijn schip trouwen of bent u nog helemaal blanco? Ik help u met alle vragen. Uiteraard ken ik alle trouw- en feestlocaties in de Stichtse Vecht, voorheen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland. In Wijdemeren voorheen Loosdrecht, ’s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen en Nederhorst den Berg. Maar ook als u trouwt in Hilversum of Weesp kunt u met mijn exclusieve partyschip een rondvaart maken.”

schip1 Maatwerk van uw bruiloft

Sjors: “Omdat er in de Gooi en Vechtstreek zoveel trouwlocaties en feestlocaties zijn, maak ik voor mijn bruidsparen altijd maatwerk. Een voorbeeld van de vele mogelijkheden, die ik voor uw trouwdag kan bedenken is als volgt. Stel, uw trouwfeest is in Evenementenlocatie de Olifant in Breukelen. Dan kom ik bij de Olifant voor varen en vaar u naar het gemeentehuis Beek en Hoff in Loenen aan de Vecht. Tijdens deze rondvaart over de prachtige Vecht serveren wij op mijn schip een heerlijke lunch naar keuze. Als wij aanmeren bij trouwlocatie Beek en Hoff gaat u in de tuin van deze bijzondere buitenplaats voor de historische theekoepel trouwen. In de tuin kunnen wij als dat gewenst is de champagne uitserveren en als iedereen u gefeliciteerd heeft, gaan wij weer varen naar de St. Nicolaaskerk in Vreeland voor het kerkelijk huwelijk. Tijdens het vervolg van de vaartocht kunt u de bruidstaart aansnijden. Na het kerkelijk huwelijk varen wij tussen de prachtige buitenplaatsen en theekoepels uit de Gouden Eeuw weer terug naar de Olifant in Breukelen. Afhankelijk van de tijd kunnen wij aan boord een amuse diner of een luxe buffet aanbieden of u kiest voor een diner bij de Olifant.”

schip3Catering tijdens uw rondvaart

Sjors: “Uiteraard verzorg ik voor u de drank en samen met mijn cateraars uw catering. Zoals een ruime keuze aan luxe buffetten, lunch buffetten, amuse diners, hapjes en broodjes die u al varend en genietend tot zich neemt. Rederij Loosdrecht denkt ook aan uw gezondheid en daarom persen wij aan boord verse jus ‘d orange en serveren wij streekproducten, zoals verse appel- en perensappen van Schulp uit Breukelen.”

Mogelijkheden

Sjoers gaat verder met zijn uitleg: “De mogelijkheden van Rederij Loosdrecht zijn groot. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve bruiloften, bedrijfsuitjes, bedrijfsmeetings, vergaderingen en natuurlijk de bijzondere familiefeestjes, zoals reünies, verjaardagen en surpriseparty’s. Zoekt u iets speciaals voor uw 25 jarig huwelijk of wordt u 50 jaar? Als u wat bijzonders te vieren heeft, doe dat dan samen met mij. Gebruik mijn kennis en samen zorgen wij ervoor dat u en uw gasten deze rondvaart op mijn historische schip varend over de mooiste rivier van Nederland de Utrechtse Vecht nooit meer vergeten. Op de oevers van (Heren) Vecht staan nog heel veel prachtige buitenplaatsen uit de Gouden Eeuw. Deze zijn historische panden zijn tussen 1600 en 1700 gebouwd door rijke Amsterdamse VOC kooplieden.

schip4Ik maak graag maatwerk van uw rondvaart. Dat kan zijn voor:
• Een bedrijfsuitje, zoals het afscheid van een collega, het belonen van uw hardwerkende personeel of relatie marketing. U nodigt potentiële klanten uit om onder het genot van een drankje en een hapje mee te varen. Tijdens het varen kunnen ze niet van boord en heeft u de volledige aandacht. Uw sales meeting of vergadering aan boord van een schip. He leuk is dat?
• Familie-uitje ten behoeve van een verjaardag of reünie. Met de hele familie vanaf Loosdrecht naar Kasteel Nyenrode varen en weer terug. Gezellig over de Vecht en de mooiste watertuin van Nederland de Loosdrechtse Plassen. Een hele bijzondere vaartocht van 4 uur en 20 minuten met eten en drinken. Niemand verveelt zich.
• Uw bruiloft of huwelijk aan boord van ons schip. Onze specialiteit. Wij zijn zelfs een officiële varende trouwlocatie, zodat u ook aan boord kunt trouwen. Maar wij kunnen u ook bij het gemeentehuis Goudestein in Maarssen, Boom en Bosch in Breukelen of de theekoepel naast het gemeentehuis Beek en Hoff in Loenen ophalen.
Varen met groepen op het water met een van de mooiste salontjalken van Nederland ’t Stockpaerdt doe je bij Rederij Loosdrecht.”

Neem voor meer informatie contact op met de sympathieke gastheer Sjors Chamboné van Rederij Loosdrecht!

De contactgegevens van Rederij Loosdrecht zijn:

Telefoon: 06-29 608 608

E-mail: info@RederijLoosdrecht.nl

Internet: www.rederijloosdrecht.nl.

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1