News Ticker

Stewardess voor miljardairs

yachting

Marie-Jose (31) uit Langbroek werkt als chief stewardess op privé en charter jacht Jo. Ze werkt voor de allerrijksten der aarde en vertelt exclusief voor De Telegraaf haar verhaal aan wereldzeiler Joshua. Hoe is ze begonnen als stewardess? Wat houdt haar werk in? En hoe voelt het om regelmatig fooien te krijgen van meer dan € 5000 euro?

“Kijk ik ben gewoon een nuchtere Hollandse meid”, zegt Marie met een kwieke glimlach. “Ik studeerde Toerisme en Leisure management en liep stage in Palma de Mallorca. Ik vond het leuk dus bleef hangen. Ik werkte voor diverse werkgevers voor een Spaans salaris van minder dan € 1000 euro per maand. Toen ik een auto-ongeluk kreeg besefte ik opeens dat ik echt geen geld had. Palma is dé basis voor superjachten in de Middellandse Zee dus ik besloot een baan aan boord te zoeken.”

Lees meer over dit onderwerp via deze link.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: foxypar4 / IWoman / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1