News Ticker

Steeds meer mensen verbreken contact met familie

alleen

Steeds meer mensen blijken het contact met hun familie te verbreken. In ons land heeft maar liefst bijna 40 % van de bevolking minimaal een familielid met wie hij/zij niet praat.

Dat blijkt uit de jaarlijkse eindejaarspeiling naar familiebanden van Netwerk Notarissen. Ook bleek dat 83% de Kerst samen met familie viert. Maar niet alle familieleden schuiven aan bij het kerstdiner: 38% heeft namelijk geen contact meer met een of meer familieleden.

Gemiddeld hebben zij al 12 jaar geen contact meer met die familieleden. Vooral met broers en zussen (67%) is het contact verbroken. In de meeste gevallen is er een ruzie geweest (48%) of is het gezin uit elkaar gevallen nadat beide ouders zijn overleden (17%).

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: Sebastiaan ter Burg / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1