News Ticker

Steeds meer mensen slachtoffer identiteitsfraude

paspoort

Het aantal mensen dat slachtoffer wordt van identiteitsfraude neemt toe. Dit jaar hebben ongeveer 800 mensen een melding van fraude met hun identiteit gedaan.

In 2012 waren er bijna 300 mensen slachtoffer van identiteitsfraude. Vorig jaar kwamen meer dan 600 meldingen binnen en dit jaar worden ongeveer 800 meldingen verwacht.

Een telefoonabonnement dat op jouw naam wordt afgesloten, maar waar je niet om hebt gevraagd, is één van de dingen waar iemand die slachtoffer is van identiteitsfraude mee te maken kan krijgen.

U kunt via deze link meer lezen over dit onderwerp.

Bron: rtlnieuws.nl

Photo credit: thms.nl / iWoman / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1