News Ticker

Spannende tijden voor Marjolein Keuning in The Amsterdam Dungeon

keuning

Actrice Marjolein Keuning heeft vanochtend een belangrijke rol gespeeld in de persopening van de nieuwe show van The Amsterdam Dungeon. In ‘Wicked Women’ draait het om de duistere geheimen van slechte vrouwen. De keus voor Marjolein Keuning was snel gemaakt. Al acht jaar lang speelt Keuning ‘soapslechterik’ Maxime Sanders in de soapserie Goeden Tijden, Slechte Tijden. Uiteraard werd Marjolein uit het publiek gehaald voor meerdere spannende momenten.

In de tijdelijke show Wicked Women draait het om waarzegster tante Cor, die naast het voorspellen van de toekomst ook perfect waarneemt wat voor rottigheid de (vrouwelijke) gasten van The Amsterdam Dungeon verbergen. Wicked Women is een tijdelijke show die te zien zal zijn vanaf aanstaande zaterdag 20 februari tot en met 29 maart.

The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam, en gaat over Amsterdam’s donkere geschiedenis. De tour wordt lopend, door kerkers, afgelegd en vertrekt elke tien à vijftien minuten. The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende ‘walkthrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen.

Internet: www.thedungeons.com/amsterdam/nl

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: ANP Pers Support

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1