News Ticker

Sail Amsterdam: gebruik het pontje van de ING

ingpont

Morgen 19 augustus is de Sail-in van Sail Amsterdam. Vele prachtige Tallships komen vanuit de sluizen van IJmuiden richting Amsterdam om aan te leggen in de IJ-haven dat ligt tussen de Veemkade en de Javakade.

De IJ-haven is best lang en dat betekent dat u flink moet lopen. Zeker als u naar de overkant wilt van de Veemkade naar de Javakade waar ook veel te doen is.

ingpont2

Onze tip is om het volgende te doen als u naar de Javakade wilt gaan. De ING Bank heeft een fraai speelbouwwerk gemaakt dat bedoeld is voor de kinderen. Het gaat om de oude zeehelden van Nederland en daar is een themaparkje voor gemaakt. Vanaf de Veemkade kunt u het ING-pontje nemen om naar hun themaparkje te komen dat aan de Javakade ligt. Dat scheelt u een flink stuk lopen vanaf de Veemkade naar de Javakade.

ingpont3

Amsterdam Today wenst u een fijne Sail Amsterdam toe.

Foto’s: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1