News Ticker

Regen drukt pret ‘Bigi Broki Waka’ niet in Paramaribo

surinameregen

De twaalfde editie van de ‘Bigi Broki Waka’ in Paramaribo is achter de rug. Het evenement ging vandaag gepaard met zware regens. Bijna alle deelnemers zijn doordrenkt bij de finish aangekomen. “Ai, de regen heeft ons echt verrast”, vertelt Hans Girjasing. De voorzitter van de organisatie, stichting Bigi Broki Waki, is ook helemaal nat. “Maar dat heeft de pret niet gedrukt. Variatie moet ook kunnen. De regen is tot nu altijd na de loop gevallen om ons af te koelen.”

Gladys is opgelucht. “Ik dacht dat ik het niet zou halen, vooral met die regen. Ma mi doro”. Michelle is ook verrast door de regen. “Het begon zo plotseling. Maar het was wel leuk. We hebben het gehaald.” Velen zijn wel voorbereid geweest op het onweer. “Niet elk jaar hebben we de regen. En als het er is komt het meestal na de loop”, geeft Winifred vanonder haar paraplu aan. “Het viel wel mee, het heeft wel heel lang geregend dit keer.”

Kijk via deze link naar meer informatie over dit onderwerp.

Bron: starnieuws.com

Photo credit: birsin / IWoman / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1