News Ticker

Quinty Trustfull is veel beter dan Angela Groothuizen zeggen fans

quinty

RTL Live wordt gepresenteerd door Albert Verlinde en Angela Groothuizen. Aangezien Angela 6 weken op vakantie is gegaan, wordt haar plaats tijdelijk ingenomen door Quinty Trustfull.

Enthousiaste fans

Quinty Trustfull doet het als presentatrice van RTL Live een stuk beter dan Angela Groothuizen. Dat zeggen haar talloze social-media-volgers eensluidend op onder meer Facebook en Instagram. Trustfull wordt uitgebreid gecomplimenteerd op haar invalbeurt. “Geen wonder dat ze het beter als Angela doet! Loretta had het ook leuk gedaan. Ze zijn elke dag op tv te zien en Angela niet. Angela moet gewoon meer ervaring krijgen en misschien wat meer tijd in stoppen..“, meent Tanja.

Claudette vindt Trustfull ‘honderd keer beter dan Angela’, volgens Bianca ‘is het met Angela saai’, en Truus zegt: “Kun je het niet altijd overnemen? Een verademing na Angela.”

Marcel laat weten: “JIJ hoort op die plek. Het is gesneden koek voor je.. Ik hou van Angela, maar die komt toch beter tot haar recht in programma’s die van tevoren worden opgenomen.. En Albert moet echt een gesprekspartner aan tafel hebben zoals in Boulevard. Maar JIJ bent echt de geslepen diamant voor de presentatie van live-tv…”

Vereerd

Trustfull is vereerd door alle reacties. De presentatrice zegt: “Wat lief. Ik ga inderdaad wat vaker invallen als iemand niet kan.”

Woensdag is Trustfull wederom te zien als presentatrice van RTL Live.

Wat is uw mening over dit onderwerp?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1