News Ticker

Plaats je eerste vacature op Freelance Journalism en ontvang € 150,-!

FJ

Heb je een mediabedrijf of een bedrijf in een andere branche en je hebt op korte termijn een bepaalde freelance mediaprofessional nodig? Dan kun je het beste je vacature(s) plaatsen op een gespecialiseerde media vacaturesite, zoals Freelance Journalism. Freelance Journalism is een duidelijke, overzichtelijke en actieve freemium media vacaturesite waar je GRATIS en onbeperkt vacature(s) kunt plaatsen. Elke functie in de media is van toepassing. Naast freelance opdrachten gaat het ook om interim werk en stageplekken in de media.

Een beloning van € 150,-!

Om je kennis te laten maken met deze actieve en gespecialiseerde vacaturesite voor de media word je beloond doordat je eerste vacature wordt geplaatst als gesponsorde vacature bovenaan de pagina. Het tarief bedraagt daarvoor € 150,-, maar dat bedrag krijg je cadeau.

Eenvoudig en makkelijk vacatures plaatsen

Het onbeperkt plaatsen van je vacature(s) op Freelance Journalism is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen. Alleen de gesponsorde Topvacatures, die meer aandacht krijgen, kosten zoals gezegd € 150,- ex. BTW per plaatsing. Het plaatsen van de vacature is verder heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk en kost hooguit 2 minuten.

Hoe werkt het?

Ga naar www.freelancejournalism.eu en meld je aan als nieuwe gebruiker. Nadat de aanmelding is geïnitieerd, kun je aan de slag. Je vult de vacaturetitel in, de standplaats, het dienstverband, de categorie, de vacatureomschrijving, de link naar het e-mailadres om te solliciteren en je bedrijfsnaam. Indien gewenst kun je de link naar je eigen website plaatsen, een korte omschrijving geven van je bedrijf, een link naar een video over je bedrijf plaatsen, je Twitteradres plaatsen en het logo van je bedrijf.

Na plaatsing krijgt je een voorvertoning en kun je kijken of alles correct is ingevuld. Eventueel kunt je de vacature nog aanpassen. Vervolgens verstuur je de vacature en wordt je vacature direct geplaatst na moderatie. Na plaatsing wordt je vacature bovendien op ons eigen uitgebreide netwerk van sociale media geplaatst voor extra exposure en in overleg op ons online magazine Amsterdam Today.

Elke dag worden nieuwe vacatures geplaatst die door duizenden bezoekers worden bekeken en bekijk hier alle vacatures, die reeds geplaatst zijn op Freelance Journalism.

LOGO-FREELANCE-JOURNALISM

Freelance Journalism is een professionele vacaturesite, die gespecialiseerd is in het aanbieden van opdrachten en/of vacatures voor vakkundige freelance mediaprofessionals in Nederland. Wij bemiddelen uitsluitend en alleen voor kandidaten uit de mediabranche, waarbij het gaat om freelance werk, interim werk en stageplekken. Het gaat om elke mediafunctie. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, ghostwriters,(online)vormgevers et cetera.

FJR2

Uitgebreid eigen netwerk

Onze opdrachtgevers zijn naast mediabedrijven ook grote (internationale) bedrijven en bedrijven uit het MKB. Elk bedrijf heeft wel eens tijdelijk behoefte aan een freelance mediaprofessional zoals een fotograaf, een tekstschrijver of een vertaler. Freelance Journalism kan putten uit haar eigen uitgebreide netwerk met ruim 10.000 connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 2500 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn. Aangezien ook al deze mediaprofessionals je vacature direct onder ogen krijgen, kun je snel een reactie op je vacature verwachten.

Pak die € 150,- en plaats je eerste vacature

Maak kennis met de meest effectieve media vacaturesite in Nederland waar alleen vacatures en opdrachten op staan voor freelance mediaprofessionals en plaats je eerste vacature. Het levert je € 150,- op én je vacature wordt ingevuld.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen? Wij ontvangen met plezier je reactie per e-mail op f.scheers@amsterdamtoday.eu of je kunt bellen naar 06 53 893 998.

fj

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Photo credit: SupportPDX via Foter.com / CC BY

Photo credit: Foter.com

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1