News Ticker

Picknick en vrolijke tonen op ARTZUID

artzuid2

Zondag 23 augustus is iedereen van 12.00 – 17.00 uur welkom op de (buurt)picknick bij het Paviljoen van ARTZUID, hoek Minervalaan-Apollolaan. Het Cubaanse koor Coro Cantoro brengt om 12.00 uur buurtbewoners en bezoekers in de stemming met een Sing-along Tour langs de kunstwerken op het Apolloplantsoen en aansluitend om 13.00 uur een swingend concert.

Picknickproviand is verkrijgbaar in het Paviljoen en er zijn gratis rondleidingen langs een aantal hoogtepunten van de beeldenroute onder leiding van kunsthistorici. Kinderen kunnen ondertussen hun eigen kunstwerk maken in het kinderatelier. Kijk op Facebook voor meer informatie: ARTZUID Buurtpicknick.

Photo credit: Stipo team / Foter / CC BY-SA

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1