News Ticker

Op Zaterdag 12 maart gratis parkeren in het centrum van Amsterdam

parkeren

Parkeren blijft een groot probleem in Amsterdam. De Nederlandse start-up ParkBee heeft een vriendelijke oplossing voor de problematiek in de binnensteden: benut de leegstaande parkeergarages van bedrijven. De oprichters van ParkBee zagen de vele kantoorkolossen met parkeerdekken en ondergrondse garages, die er ’s avonds en in het weekend grotendeels verlaten bij liggen. Sinds oktober 2015 kun je parkeren op 20 locaties in het hele land, tegen een heel vriendelijk tarief. Als introductie zijn de garages in het centrum van Amsterdam en ook in Den Haag, Rotterdam en Breda op zaterdag 12 maart zelfs helemaal gratis.

Gratis parkeren op 12 maart kan in Amsterdam bij één van de twee ParkBee parkeergarages in het centrum. Bijvoorbeeld bij de ParkBee garage aan de Overtoom, of bij de ParkBee garage Westerdok. Kijk voor een compleet overzicht van deelnemende garages op www.parkbee.com/12maart.

Bron: parkbee.com

Photo credit: Marcel Oosterwijk via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1