News Ticker

Ondernemers: “Adverteert u al online, aangezien dat echt werkt?”

onlinemobiel
Zoals u weet, hebben winkels niet voor niets een etalage. Het is een hele belangrijke en voorname plek waar de winkelier zijn of haar waren kan tonen op een aantrekkelijke manier. De etalage heeft als belangrijkste functie om klanten de winkel in te krijgen. Niets nieuws onder de zon.
Online etalage
Je kunt er als ondernemer in deze tijd niet omheen: social media. Als je het een beetje handig aanpakt, sleep je de ene na de andere opdracht binnen via een goed online platform. Maar wat moet je nou wel en wat juist niet doen?

Een bedrijf kan echt niet meer zonder social media. Je kunt het proberen, maar dan wordt het wel heel spannend. Hoe ga je je klanten dan bereiken? Bijna tien miljoen Nederlanders gebruiken Facebook, niemand leest meer het buurtkrantje. Dat betekent: ga ondernemen op social media, want deze heeft de functie van een “online etalage”!

Onderzoek nieuwe kansen

onlinetalage

Ga een beetje experimenten en kijk wat voor jouw bedrijf werkt. Je kunt echt nieuwe klanten scoren via social media. Het is goed om een menselijk beeld te schetsen van jouw onderneming. Bij het verkopen van een product is de gunfactor enorm van belang. Met social media kun je werken aan personal branding en Amsterdam Today is daar specialist in.

Verkoop gaat over het creëren van vertrouwen; het is een sociale bezigheid. Je moet je onderneming verkopen in plaats van je producten en diensten. Veel bedrijven vinden dat lastig en daar hebben ze een specialist voor nodig, zoals Amsterdam Today.

Online publicist

Waarschijnlijk doet 97 procent van de ondernemers het nog steeds verkeerd. Een online advertorial, die je gericht kunt targetten richting je doelgroep op Facebook is uiterst effectief, efficiënt, snel, relatief goedkoop en de online advertorial blijft zichtbaar op het Internet en is steeds opnieuw te gebruiken. Dat betekent een hoge return on investment. Ondernemend Nederland heeft een online publicist nodig en Amsterdam Today is een ervaren en vakkundige online publicist, die weet hoe je maximaal kunt scoren op het Internet.

Ga ervan uit dat niemand op jou zit te wachten

Amsterdam Today raadt het volgende aan. Wat je dus vooral niet moet doen, is proberen je producten te verkopen. Niets is irritanter dan dat. Ga er maar vanuit dat niemand op jou zit te wachten, met je commerciële boodschap. Als jij daarentegen een leuk verhaal vertelt, kun je mensen misschien voor je winnen. Zo’n leuk verhaal is een door Amsterdam Today geschreven advertorial dat overkomt als een normaal artikel, waardoor men het graag leest zonder dat het commercieel overkomt.

Immersive Journalism en Virtual Reality

vrbril

Het brengen van nieuws of een advertorial “alsof je erbij bent” staat bekend als Immersive Journalism. Amsterdam Today is al een hele tijd bezig met deze vorm van publiceren. Wij zeggen: denk zoveel mogelijk in plaatjes. Mensen lezen niet zo graag. Alleen tekst is geen adequate manier om een boodschap over te brengen. De kop van een bericht moet goed zijn, maar daarnaast is het handig om diverse afbeeldingen te gebruiken eventueel aangevuld met een filmpje of een video. Dan is de kans vele malen groter dat je een reactie krijgt. Immersive Journalism is de toekomst. Eventueel aangevuld met Virtual Reality waar Amsterdam Today ook al druk mee bezig is!

Maak gebruik van online adverteren

Online adverteren is een must om meer klanten te verwerven. De old school manier van adverteren in print in een krant, weekblad of huis aan huis blaadje is verleden tijd. De prullenbakken zitten er vol mee. Iedereen heeft een mobieltje paraat en daar gebeurt het.

Vraag naar de mogelijkheden van online adverteren bij Amsterdam Today en bel 06-53 89 39 98 of stuur een e-mail naar f.scheers@amsterdamtoday.eu.

Enkele links over online adverteren

Online adverteren via Amsterdam Today: efficiënt, snel en wel blijvend zichtbaar

Bent u Ondernemer? Amsterdam Today is uw Online Publicist!

Online adverteren bij Amsterdam Today is heel effectief

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

Photo credit: Foter.com / CC0

Photo credit: nan palmero via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1