News Ticker

Nieuwe tv-programma van Katja Schuurman is geen succes

testbeeld

Nieuwe tv-programma’s zijn altijd welkom. Maar dan moeten ze wel interessant zijn en dat lukt niet altijd. Gelukkig is de afstandsbediening dan vlakbij.

Magere score

Het nieuwe programma van Katja Schuurman en Daan Nieber op NPO 1 is geen succes. Direct na het door ruim 1,3 miljoen mensen (19 procent) bekeken DWDD University, bleven er 694.000 kijkers (11 procent) hangen voor Van A Naar B. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tv-recensent Angela de Jong van het AD zal niet verrast zijn door deze magere score, want zij vindt de show niet origineel. “Leentjebuur spelen is niet erg. Maar Van A naar B had wel heel weinig eigens.“

Het programma was een mix van 3 Op Reis, De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld, Talenten Zonder Centen, Katja’s Bodyscan, Katja versus en Taxi, aldus De Jong.

Slechte inhoud

Inhoudelijk liet het programma ook te wensen over, vindt De Jong. “Katja en Daan hadden best een leuke chemie, maar niet spectaculair. De gesprekken met de Russen in de taxi waren aardig, maar ik sloeg er ook weer niet steil van achterover.”

De Jong vraagt zich bovendien af hoe authentiek het programma is. “Hoe kwam Katja ineens aan het geld om 125 kilometer naar de eerste tussenstop af te leggen? En ik geloof er niets van dat ze echt in die taxi sliep in de extreme vrieskou.”

Hebt u gekeken en wat vond u van dit tv-programma?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: THCganja via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1