News Ticker

Nieuw hotel bij Amsterdam Muiderpoort Station

muiderpoort

Het Lloyd Hotel en de NS zijn voornemens om een nieuw hotel te bouwen bij het Amsterdamse Muiderpoort Station. Otto Nan, algemeen directeur van het Lloyd Hotel, bevestigt dit tegenover Het Parool.

NS in de hotellerie?
De monumentale gebouwen rondom Oosterspoorplein zijn een ideale vestigingsplaats voor horecaondernemers, en het gebied wordt op deze manier aantrekkelijker gemaakt voor buurtbewoners en dagjesmensen. Het nieuwe hotel moet Hotel Holland gaan heten; de NS bezit door heel Nederland vastgoed dat nu nog leegstaat. Wellicht komen er nog meer ‘NS-hotels’ aan?

Bron: hospitality-management.nl

Photo credit: Generaal Gibson / Foter / CC BY

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1