News Ticker

Net 18 jaar oud en al een eigen bedrijf

jongondernemen

Waarom zou je als tiener een eigen bedrijf starten terwijl je nog zoveel andere leuke dingen kunt doen? De ruim 4500 tienerondernemers die zich vorig jaar inschreven bij de Kamer van Koophandel zullen zich dat ongetwijfeld ook wel eens afvragen. Vier jonge ondernemers over hun bedrijf, hun ambities en de problemen waar zij tegenaan lopen.

Het zou gaaf zijn als ik ervan kon leven
Jiami Jongejan (15) is eigenares van de website LifeSplash.nl, over mode beauty en lifestyle.

“Ik doe alles zelf: teksten schrijven, foto’s maken en het ontwerpen en coderen van de website. In de tweeënhalf jaar dat ik bezig ben, heb ik mezelf alles aangeleerd. Op mijn blog vertel ik over de kleding die ik draag en geef ik tips over mode en beauty. Soms in de vorm van een filmpje. Per dag steek ik minimaal drie uur in de site. Het zou gaaf zijn als ik er van kon leven. Dat lukt al aardig met de 75.000 unieke bezoekers die elke maand naar mijn blog komen. Het liefst zou ik er fulltime mee bezig zijn, maar dat gaat nog niet. School is ook belangrijk. Ik zit nu in vwo-4 en probeer het zo goed mogelijk te doen, des te sneller ben ik er vanaf. Als ik voor een artikel ergens heen moet, doe ik mijn huiswerk in de trein. Soms denk ik weleens aan stoppen met mijn blog, dan kan ik luieren zoals andere tieners. Toch doe ik dat niet, want ik krijg hier zo veel voor terug.”

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Bron: trouw.nl

Photo credit: ING Nederland / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1