News Ticker

Neefjes, nichtjes, de hele familie helpt hier mee, want werk gaat altijd voor

ouborg

Tim en Florentine Ouborg geven het oude merk Princess van hun vader een nieuwe invulling met hockeyartikelen, tassen en koffers.

De KNVB, Heineken en de KLM verkopen hun koffers, het Belkin-team (vanaf 1 januari Team LottoNL-Jumbo, red.) reist met hun producten, en ze brachten de Oranje Generaal, de trouwste fan van het Nederlands Elftal, naar het WK in Brazilië.

Na drie jaar draaide de start-up van Tim (28) en Florentine (26) Ouborg al een omzet van € 5,6 mln, dit jaar bedraagt de omzetverwachting ruim € 7 mln. Het leverde het ondernemersduo onlangs een Gouden Gazelle Award op voor de provincie Noord-Brabant. Maandag werd Princess Sportsgear & Traveller door het FD uitgeroepen tot het op een na snelst groeiende bedrijf van Nederland. In de afgelopen drie jaar groeide de onderneming van broer en zus Ouborg liefst 1210%. Bij zulke resultaten rijst de vraag of er nog wel sprake is van een start-up.

‘In 2009 kreeg mijn vader het aanbod van het Duitse WMF om zijn bedrijf Princess Household Appliances te verkopen’, vertelt Tim Ouborg. De kinderen konden de koop tegenhouden, maar ze besloten voor zichzelf te beginnen. ‘Als we echt goed zijn, dan kunnen we het zelf ook’, zegt Florentine.

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Bron: fd.nl

Photo credit: WVDO\Congres in Beeld / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1