News Ticker

Nederland organiseert EK vrouwenvoetbal in 2017

vrouwen
Nederland organiseert in de zomer van 2017 het EK voetbal voor vrouwen, zo heeft de UEFA donderdag bekendgemaakt.

De beslissing komt niet onverwacht, aangezien de KNVB zich als enige bond kandidaat had gesteld voor het landentoernooi.

Aan het EK vrouwen nemen in 2017 voor het eerst zestien landen deel. Tijdens het vorige EK in Zweden in 2013 waren dat er nog twaalf.  Duitsland veroverde destijds de titel, voor de achtste keer in elf edities.

Het EK 2017 zal tussen 16 juli en 6 augustus worden afgewerkt in Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam (Het Kasteel), Tilburg en Utrecht.

De finale heeft plaats in Enschede en de openingswedstrijd is in Utrecht.

Afgelopen week plaatsten de Nederlandse vrouwen zich voor het eerst voor het WK. Door de status als gastland is Oranje ook zeker van deelname aan het EK 2017.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: nu.nl

Photo credit: Uitgebeeld.nl / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1