News Ticker

Moeten we op Facebook blijven?

fb4

Wie dit jaar het  sociale netwerk  Facebook gebruikt, staat automatisch nog veel meer gegevens af. Wordt 2015 het jaar waarin we massaal ons profiel verwijderen? Of kunnen we niet meer zonder? Een fanatieke voor- en tegenstander aan het woord.

Magda van Tilburg, illustratrice:

Met Facebook heb je elke dag je vrienden bij de hand

“Misschien heeft het ermee te maken dat ik door mijn handicaps niet actief meer deelneem aan wat er in het leven langskomt. Ook al ben je aan je bureaustoel gekluisterd, met Facebook heb je elke dag je vrienden bij de hand. Die verblijden mij onder andere met (foto)verslagen van wat ik heb gemist. Snel even een chatje om iets te overleggen met mijn dochter, van wie ik veel meer kan genieten dan zonder feestboek. Je voelt je nooit eenzaam.

Maar dat is het niet alleen. Ik heb er spannende, nieuwe vrienden gevonden – gewoon door gezamenlijke interesses, pretjes en nieuwsgierigheid. Kennissen van vroeger vinden me terug. En na een ronde ’s ochtends langs de algemene tijdlijn hoef ik mijn krantje bijna niet meer te lezen, zó up-to-date ben ik dan.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: trouw.nl

Photo credit: mkhmarketing / iW / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1