News Ticker

Modeontwerper Frans Molenaar (74) overleden

fransmolenaar
Couturier Frans Molenaar is op 74-jarige leeftijd overleden. De modeontwerper viel vorige maand van de trap en overleed vrijdag aan de gevolgen daarvan.

Dat bevestigt de persoonlijk assistent van de couturier maandag na berichtgeving in de Telegraaf.

Molenaar brak bij de val een middenvoetsbeentje en een aantal ribben. Volgens zijn assistent is zijn toestand daarna verslechterd en is de val hem uiteindelijk toch nog fataal geworden. De couturier overleed op 9 januari 2015.

“Hij was er ernstiger aan toe dan we met de buitenwereld hebben gecommuniceerd”, aldus zijn persoonlijk assistent Mirjam Bax in de krant. “Details wil ik ook nu niet geven, dat heb ik zo met de familie afgesproken. Maar Frans is overleden aan de gevolgen van die val. Dat is ook wat het ziekenhuis ons heeft verteld.”

In juni werd de couturier ook al opgenomen in het ziekenhuis. Hij kreeg toen volgens de krant een nieuwe heup.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: nu.nl

Photo credit: TBWABusted / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1