News Ticker

Miljuschka Witzenhausen: Blijft mijn moeder Astrid Holleeder in leven?

astridholleeder

Blijft mijn moeder in leven? vraagt Miljuschka zich af. Haar moeder is de zus van Willem Holleeder en zij heeft vele belastende verklaringen afgelegd en beschreven in haar boek “Judas”. Willem is daar niet blij mee.

Astrid Holleeder

Miljuschka Witzenhausen, deskundige in RTL Boulevard en jurylid in Ja Ik Wil Een Taart, vreest voor de moord op haar moeder Astrid Holleeder. Dat beschrijft Holleeder in haar boek Judas. Holleeder is haar leven niet zeker, omdat ze heeft getuigd tegen haar criminele broer Willem Holleeder en een boek over hem heeft geschreven. In haar boek vertelt Holleeder hoe ze eerder dit jaar met haar dochter door het bos liep op een warme dag. “Lekker, hè? Wat hebben we toch een mooi leven“, zei ze. Daarop reageerde Witzenhausen verrast. “Is dat sarcastisch bedoeld?“, vroeg ze.

Holleeder: “Nee, helemaal niet, ik meen het echt. We lopen hier toch heerlijk, zo samen. Afgezien van die gekkigheid met Wim gaat het met ons allemaal toch heel goed. We hebben het altijd fijn met zijn allen. Ik ben niet ontevreden.”

Zware tijd

Witzenhausen: “Toch is het best zwaar. Het zit de hele tijd in mijn achterhoofd dat ik je ieder moment van de straat kan peuteren.” Daarop moest Astrid Holleeder hartelijk lachen, omdat ze het grappig vond klinken. “Ja, je kan erom lachen, maar het geeft mij echt wel stress. Ik ben er de laatste maanden best somber door geweest. Heb je geen spijt dat je het gedaan hebt?”

Geen spijt

Holleeder: “Nee, geen spijt. Maar ik vind het wel heel erg dat ik jou dit aan moet doen. Ik vind het vreselijk dat je met de dood moet leven en ik vind het heel naar dat ik je misschien wel achter moet laten. Dat je alleen bent. Dat ik er niet meer zal zijn om je te steunen, te helpen met de kinderen, dat je niet meer tegen me aan kan kletsen, advies kan vragen.”

Recentelijk kon Astrid Holleeder niet bij de boekpresentatie van Miljuschka Witzenhauzen zijn. Een bloedbad kon namelijk niet worden uitgesloten.

Hebt u het boek van Astrid Holleeder al gelezen?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Fara0 via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1