News Ticker

Werkzaam in de Media? Meld je aan voor de Media Bootcamp!

mediabootcamp

Bootcampen is een aantrekkelijke manier van buitensport bedrijven. Het bevordert de gezondheid en doordat je met anderen sport, is het ook gezelliger en kun je je aan elkaar optrekken. Je kunt bij een bootcamp meedoen als je alleen bent, maar ook met een vriend of vriendin of met collega’s van het werk.

Bij bootcampen staat intervaltraining voorop, waarbij constant wordt gewisseld tussen fitness en cardio. Door dit alles in de frisse buitenlucht te doen, bereik je in een zeer korte periode een maximaal resultaat.

De Media Bootcamp

Amsterdam Today is een actief en energiek online nieuws magazine. We plaatsen artikelen over allerlei interessante onderwerpen. Artikelen over gezondheid en sport horen daar zeker bij. We weten allemaal dat werken in de media heel dynamisch is en dagelijks een hoop stress oplevert, want deadlines dienen gehaald te worden. Elke week even ontstressen, kan je gezondheid en uithoudingsvermogen een flinke positieve boost geven. Amsterdam Today heeft in samenwerking met Executive Business de exclusieve bootcamp voor mensen uit de mediawereld geïnitieerd. Met exclusief bedoelen we dat alleen mensen uit de mediawereld worden uitgenodigd, zodat de bootcamp alleen met gelijkgestemde collega’s uit het vak gehouden wordt.

PTJackfoto

Personal Trainer

Je persoonlijke begeleider bij de Media Bootcamp is de vakkundige Personal Trainer Jack Scheers. Jack heeft naast zijn 4-jarige CIOS-opleiding diverse aanvullende opleidingen gedaan op sportgebied. Daarnaast heeft hij een zwarte band in de Koreaanse vechtsport Kuk Sool Won en speelt in het Nederlandse American Football Team. Tevens is hij coach en krachttrainer bij het Nederlands American Football Team voor Junioren tot 19 jaar.

Voordat de bootcamp begint, vraagt Jack aan elke deelnemer of deelneemster naar hun sportverleden en of men eventuele oude of huidige blessures heeft waar rekening mee gehouden moet worden. Gezondheid en veiligheid zijn van het grootste belang. Ook worden de kleding en de schoenen gecontroleerd en vervolgens wordt uitgelegd wat de bedoeling is. Dit duurt ongeveer een kwartier. Je kunt tussentijds altijd je vragen stellen aan Jack, zodat alles duidelijk is voor iedereen.

Wat kun je verwachten?

De Media Bootcamp, die effectief een uur duurt, begint met een dynamische stretching en hardlopen, gevolgd door een breed scala van interval training, met inbegrip van het heffen van gewichten of objecten, trekken aan rubber TRX banden, pushups  en situps en verschillende vormen van intense routines, zoals verdedigingstechnieken. De bootcamp eindigt met een stretching en een cool down.

Om voor de nodige kwaliteit en aandacht te kunnen zorgen, bestaat de bootcamp uit een groep van minimaal 8 personen en maximaal uit 12 personen. Het tarief bedraagt 17,50 euro p.p. per sessie.

Vakkundige begeleiding

Naast Personal Trainer Jack zijn alle Personal Trainers van Executive Business gediplomeerd, vakkundig en adequaat verzekerd. Plezier in sport, gezondheid en veiligheid staan bij hun hoog in het vaandel en ze worden alleen toegelaten als ze een gedegen vooropleiding hebben afgerond (CIOS, Fit!Vak, ALO of AALO) of op het gebied van sport zijn opgeleid door politie of defensie.

vondelpark3foto

Waar wordt de Media Bootcamp gehouden?

De bootcamp wordt gehouden in het prachtige Vondelpark in het gezellige Amsterdam. Executive Business richt zich op bepaalde groepen uit het hogere segment. Dat houdt in dat lekker sportief bezig zijn tegelijkertijd gecombineerd kan worden met netwerken met gelijkgestemden. Vandaar dat de bootcamp start en eindigt bij het fraaie restaurant Vondelpark3, zodat je daar eventueel kunt napraten over je werk in de media of over andere onderwerpen.

De Media Bootcamp wordt iedere zondag gehouden tussen 10.00 uur en 12.30 uur. Het gaat om twee sessies. Elke bootcamp duurt 1 uur en een kwartier, waarbij 1 uur effectief gebootcampt wordt.

De eerst volgende mogelijkheid om mee te doen is vanaf zondag 17 mei aanstaande en daarna elke zondag, behalve tijdens reguliere feestdagen.

Thuismassage

Wil je aanvullend na de Media Bootcamp thuis heerlijk gemasseerd worden, dan kan dat ook voor je verzorgd worden. Vraag naar de mogelijkheden over een aangename thuismassage.

massage3

Aanmelden

Om je aan te melden of voor meer informatie over de Media Bootcamp kunt je een e-mail sturen naar F.Scheers@AmsterdamToday.eu of telefonisch contact opnemen met Frank Scheers. Zijn nummer is 06 53 893 998.

 

bezig

Geef je leven een positieve en sportieve boost en meld je vandaag nog aan voor de exclusieve zondagse Media Bootcamp in Amsterdam!

Photo credit: blachswan / Loveseat Deals / CC BY

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1