News Ticker

Mediakaart

mediakaart

Op onze mediakaart treft u informatie over onze uitgebreide dienstverlening en de bijbehorende tarieven. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden die wij voor uw bedrijf hebben of wilt u direct gebruik maken van onze dienstverlening? Graag ontvangen wij uw e-mail en deze kunt u sturen naar info@paradigmatamedia.nl.

Mediakaart-Paradigmata

LOGO FREELANCE JOURNALISM

Freelance Journalism is “de contentfabriek” van Paradigmata Media en behartigt de belangen van meer dan 2200 aangesloten nationale en internationale mediaprofessionals. De leden van Freelance Journalism produceren content in alle mogelijke vormen (tekst, beeld en video). Door middel van hoogwaardige creativiteit en kwaliteit willen zij de consument inspireren en informeren.

De onderstaande video is geproduceerd in opdracht van Paradigmata Media in samenwerking met enkele leden van Freelance Journalism. Deze leden zijn Daniel Diaz Brea en Amran Hardan van Zamdia en Joey Hereman, Ramon Hartman en Ramiro Gras van Locals.

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Google+ | YouTube | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1