News Ticker

Marinemuseum organiseert Scheepshondenverkiezing op 12 november

scheepshond

Op zaterdag 12 november organiseert het Marinemuseum een scheepshondenverkiezing. Deze verkiezing sluit aan bij de familietentoonstelling ‘Alle Hens’ waarin scheepshond Mazzel een prominente rol speelt. Tussen 13.00 en 15.00 zijn de honden en hun baasjes van harte welkom aan boord van museumschip Schorpioen. In de kajuit van de commandant worden de honden door een professionele fotograaf gefotografeerd. Uiteraard wordt er gezorgd voor water en hondenbrokjes.Voor de baasjes staat er koffie en thee klaar. De winnaar ontvangt na afloop van de verkiezingsdag een bokaal met de titel ‘Stoerste Scheepshond’. De digitale foto’s kunnen via Facebook worden nabesteld.

De toegang tot museumschip Schorpioen en deelname aan de verkiezing is gratis.

Is jouw hond net zo fotogeniek als Mazzel, de scheepshond uit Alle Hens? Kom dan samen met je hond tussen 13.00 en 15.00 naar museumschip de Schorpioen en wie weet wint jouw hond de titel!

Marinemuseum
Hoofdgracht 3
1781 AA Den Helder
www.marinemuseum.nl

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: johan wieland via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1