News Ticker

Margaret Remken gaat samenwerken met Robert Schoemacher in Laren

pabclslider

Na ruim 23 jaar eigenaresse te zijn geweest van een groot schoonheidsinstituut in Amsterdam gaat de getalenteerde huidspecialiste Margaret Remken een eigen praktijk in Laren starten. Ze gaat daar samenwerken met de welbekende cosmetisch arts Robert Schoemacher. De naam van de praktijk is Perfect Age Beauty Center Laren.

mremken

Margaret Remken: ,,Mijn visie is om uiterlijk en innerlijk met elkaar in balans te brengen, mijn klanten op een goede manier te laten relaxen zodat ze geheel ontspannen de praktijk verlaten.”

Perfect Age Beauty Center Laren

Op 1 maart gaat Margaret starten in Laren en op 2 april is de officiële opening van haar prachtig gelegen praktijk aan de Eemnesserweg 45 in Laren.

In haar sfeervol ingerichte praktijk in Laren zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom, want Margaret Remken heeft ook een aparte Men Facial. Daarbij kan de mannelijke gast genieten van een heerlijke anti-stress massage in de lunchtijd bijvoorbeeld.

Perfect Age by Robert Schoemacher

Margaret gebruikt een exclusieve lijn met verzorgingsproducten van het merk Perfect Age (Perfect Age Cosmeceuticals) en een exclusieve lijn met beautysupplementen van Perfect Age. Dit zijn voedingssupplementen zoals Beauty Optimizer, Hyaluronic Skin Booster en Health and Beauty Multivitamin.

Cosmeceuticals zijn een combinatie tussen cosmetica en farmaceutica en kunnen ten opzichte van cosmetica een dieper niveau in de huid bereiken. Ze bevatten biologisch actieve ingrediënten, die een farmaceutische werking hebben en daardoor voordelen bieden op het gebied van huidverbetering en verschillende huidproblematieken. Door hogere percentages actieve werkstoffen en lagere PH-waarden dan cosmetica hebben cosmeceuticals een dieptewerking in de huid, die voorbij de bovenste dode huidlaag gaat (tot in de dermis). Zo kunnen ook verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacae en pigmentaties dieper in de huid aangepakt worden. Daar waar de oorzaak zich bevindt.

Gratis intakegesprek

pabcl5

Margaret: “Om mijn klanten zo adequaat mogelijk van dienst te zijn, is een intakegesprek in combinatie met een efficiënte huidanalyse van groot belang. Dit intakegesprek is voor iedereen gratis. Vandaar uit bespreken we de gewenste behandeling, die geheel gericht is op de persoonlijke wensen en doelstellingen van mijn klant.”

De behandelingen

De behandelingen lopen uiteen van cryolipolyse (afslanken door vetbevriezing), duurzame laserontharing, harsen, epileren, wimpers of wenkbrauwen verven tot aan tatoeage verwijdering: het is allemaal in de bijzondere behandelingen opgenomen.

Bijzonder omdat Margaret de schoonheidsbehandelingen tevens kan combineren met een Hot Stone massage en een ontspannende, helende Reiki behandeling. ,,Want zoals ik al zei, mijn doel is om uiterlijk en innerlijk in balans te brengen en dat kan bijvoorbeeld met een aanvullende Reiki-behandeling heel goed bereikt worden.”

Aantrekkelijk zijn ook het Lunch time treatment – Quick break van 30 minuten en de Perfect Age Treatment Peeling van 45 minuten.

Op www.perfectagebeautycenter.nl/laren vindt u meer informatie over alle behandelingen.

Cosmetisch arts Robert Schoemacher is in Laren op afspraak aanwezig om botoxbehandelingen te geven en injectables.

Robert Schoemacher Cosmetisch arts

robertschoemacher

Cosmetisch arts drs. Robert Schoemacher is de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen. Met ruim 25 jaar ervaring is hij dé specialist op het gebied van injectables.

Dokter Schoemacher studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde.

Vanaf 1989 tot 2009 was hij arts / directeur in het Medisch Centrum Scheveningen. Tegelijkertijd was hij van 2002 tot 2009 arts / directeur bij de Dokter Schoemacher Klinieken.
Ook was hij drie jaar lang arts/directeur bij de Perfect Age Klinieken, en is hij sinds 2006 eigenaar van het cosmetica merk Perfect Age.

Naast zijn werk als cosmetisch arts, waarbij hij zich vooral heeft toegelegd op de injectables, heeft dokter Schoemacher nog verschillende andere werkzaamheden. Zo is hij auteur van de boeken “Schoonheid zit van buiten” (1998) en “Als je haar maar goed zit” (2003). Hij was co-auteur van de Winkler Prins Medische Encyclopedie (2001) en van het boek “Perfect Age” (2006).

Dokter Schoemacher is vooral bekend geworden door zijn vele tv-optredens in de afgelopen 24 jaar voor alle omroepen in het bestel.

Aantrekkelijke aanbieding

actiefolder

 

Hebt u interesse gekregen in een behandeling of deze fraaie aanbieding bij Margaret Remken of bij Robert Schoemacher? Vanaf 1 maart bent u van harte welkom. U kunt zich nu al opgeven voor een behandeling. Perfect Age Beauty Center Laren staat voor u klaar!

Informatie

Voor meer informatie over alle behandelingen of het reserveren van de aanbieding kan men bellen met Margaret Remken via het telefoonnummer 06-26134210.

Perfect Age Beauty Center Laren

Eemnesserweg 45, 1251 NB Laren

Internet: www.perfectagebeautycenter.nl/laren

Bent u geïnteresseerd? Maak alvast een afspraak!

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

Leave a comment

Your email address will not be published.


*

UA-62801321-1