News Ticker

Waar leggen we aan in Amsterdam met onze boot?

hb2

Het vaarseizoen is weer begonnen! Heerlijk. Niets fijner dan vanaf het water genieten van al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft. Maar, waar moet je zijn voor de lekkerste koude biertjes, pizza’s en het zonnigste terras van Amsterdam? Vaarkrant zet de leukste tips op een rij.

  • – Amstelhaven

Het grootste vlonderterras van Amsterdam vind je bij restaurant Amstelhaven. Plof na een dagje varen lekker neer op één van de luie zitkussens. O, en hier blijft in de zomer de zon het langst hangen. Dus zorg dat je op tijd een plekje hebt!

Amstelhaven
Mauritskade 1

  • – De Waterkant

Dé zomerse hotspot van Amsterdam West. Geniet vanaf je boot van een traditioneel Surinaams Parbo biertje of schuif gezellig aan hop het zonnige terras aan de gracht.

De Waterkant
Marnixstraat 246

  • – San Marco

Zin in een pizza, maar geen zin om van boord te gaan? Bij pizzeria San Marco worden de pizza’s zo, via een speciaal doorgeefluik, bij jou aan boord bezorgd.

San Marco

Kijk op deze link voor meer informatie over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1