News Ticker

Kom naar de Liefdesbiecht in de Tolhuistuin in Amsterdam

liefdesbiecht

Liefdesbiecht is een avond vol theater, muziek en filosofie, geïnspireerd op de opgebiechte geheimen op liefdesbiecht.nl. Voor iedereen die de liefde recht in de ogen durft aan te kijken, of je nu verliefd, verloofd of onbemind bent. Acteurs Jip Smit en Yannick Greweldinger spelen de stiekeme scènes uit je liefdesleven, de broodnuchtere 84-jarige Annemarie Prins deelt haar ontluisterende liefdeslessen met Maarten Heijmans, filosoof Jan Drost biedt verhelderend inzicht met zijn anti-romantische theorieën en cabaretier Pepijn Schoneveld heeft het lef te biechten zonder gene. Tot slot tempert FALT je verlangens met hun sexy beats.

Initiatiefnemer en theatermaker Nita Kersten stelde voor Valentijnsnacht 2016 een speciale editie samen met nieuwe elementen en een aantal terugkerende winnaars over de onbesproken kant van liefde. Biechten kan op liefdesbiecht.nl.

Kom zaterdag 13 februari 2016 naar:

Locatie: Tolhuistuin, ingang Tuinhuis

Deuren open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: €12,50

Entree + Diner voor twee: €30 p.p.

Voorafgaand aan het programma, biedt THT een diner voor twee aan, samengesteld door de chef.

Tickets: http://tolhuistuin.nl/evenement/liefdesbiecht-nacht/

Over het project Liefdesbiecht

De vooravond van Valentijdsdag vier je met een biecht. Want zonder wantrouw bestaat er geen trouw. Wegens succes terug, voor het derde jaar op rij, een speciale editie van Liefdesbiecht. Theatermaker Nita Kersten stelde voor Valentijnsnacht 2016 een speciale editie samen met veel nieuwe elementen en een aantal terugkerende winnaars over de onbesproken kant van liefde.

In het project Liefdesbiecht van theatermaker Nita Kersten krijgen kleine liefdesgeheimen & grote bekentenissen een podium. Op de site liefdesbiecht.nl kan iedereen anoniem een liefdesgeheim opbiechten. Want iedereen heeft zo zijn eigen liefdesgeheimen. Van het stiekeme oogje dat je op iemand hebt, tot die ene ex waar je maar niet overheen komt. Van ontembare verlangens naar het onbereikbare tot vuige afspraakjes met onbekenden. En toch houdt iedereen ze voor zichzelf. Terwijl de geheime liefdes in je leven tegelijkertijd ook het meest begeerlijk, mooi of ontwapenend van allemaal kunnen zijn.

Geïnspireerd op de verzamelde biechten maakt Nita het theaterprogramma Liefdesbiecht. Na een succesvolle eerste editie op 13 februari 2014 in het MC theater, stelde Nita in het voorjaar van 2015 een tweede editie samen. Op 13 februari 2016 vindt een speciale Valentijnsnacht editie van Liefdesbiecht plaats in de Tolhuistuin.

Biecht ook! Deel een kort bericht of een uitgebreid verhaal. Zodat liefdesgeheimen niet langer mee het graf in hoeven maar gehoord, gezien en gedeeld worden.

Volg Liefdesbiecht ook op facebook.

Photocredit: liefdesbiecht.nl

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1