News Ticker

Koert-Jan de Bruijn was bang om vergeten te worden

Koert-Jan de Bruijn kwamen we onlangs tegen bij de introductie van een nieuwe Ferrari bij restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Samen met zijn zuster Sandra verkopen zij hele lekkere, maar dure parfums. Hun bedrijf heet The Scentables. Lees hier ons artikel hierover.

Vergetelheid

Koert-Jan heeft enige tijd flink gevreesd om in de vergetelheid te raken. Dat vertelt de acteur, die in 2008 stopte met Goede Tijden Slechte Tijden, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Het werk lag de afgelopen jaren niet voor het oprapen voor De Bruijn. “Het gaat de laatste tijd weer goed met me. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst en ik merk dat ik daardoor veel meer rust heb.”

Wintersportprogramma

“Ik mag nu heel veel leuke dingen doen, zoals het RTL-programma Off Piste.” Off Piste was de afgelopen weken te zien op zaterdagmiddag. “Ik liet zien dat je naast het skiën ook andere leuke dingen kunt doen op je wintersportbestemming. Ik voel me helemaal op mijn plek. Dít was wat ik voor ogen had toen ik GTST verliet.”

Verveling bij GTST

De Bruijn begon zich te vervelen bij GTST. “Op een gegeven moment draait het er niet meer om dat je met je hoofd op tv bent, maar je wilt gewoon meer. Dat ik nu verschillende dingen mag doen, maakt me heel gelukkig.”

Wat zijn GTST-exit vooral opleverde waren mensen die vragen waarom hij niet meer op tv is. “Ik was bang dat mensen me niet meer zouden herkennen of me vergeten waren, maar dat heb ik nu achter me gelaten.”

Geen vast inkomen

Een vast inkomen is er niet meer. “In deze tijd komt het werk niet zomaar naar je toe, je moet er zelf achteraan. Dat maakt me onzeker, want ik ben verantwoordelijk voor mijn gezin.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1