News Ticker

Klant en winkelier veel relaxter zonder parkeermeters in Amsterdam

parkeermeters

De binnensteden staan vol met parkeermeters. Amsterdam haalt miljoenen op door parkeerbelasting. De parkeermeters moeten de doorstroming garanderen. Allemaal begrijpelijk, maar vanuit het standpunt van de winkeliers en ondernemers een drama. Dat standpunt vindt de politiek minder interessant en hoe los je dit nu goed op, waarbij beide partijen tevreden zijn?

Op deondernemer.nl staat het volgende artikel hierover:

Er lijkt een einde te komen aan de ‘parkeertarieventerreur’ in binnensteden. Veel gemeenten experimenteren met goedkoper, of zelfs gratis parkeren. Tot plezier van winkeliers, die hun klanten zagen uitwijken naar plaatsen zonder parkeermeters.

,,Mijn klanten bestellen op hun gemakje nog eens een tweede kopje koffie of een broodje. Ze zijn niet meer zo bezig met de tijd.” Ondernemer Arjan Kenter (34) merkt goed het verschil. Sinds het betaald parkeren in 2015 in Winschoten is afgeschaft, zitten zijn klanten er een stuk relaxter bij. Glimlachend: ,,En dat geldt ook voor mij. Over mijn omzetcijfers zit ik niet meer in.”

Via deze link kunt u het gehele artikel inzien.

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1