News Ticker

Kijk naar KRO’s “de Wandeling” van 16-2

ingridarie

Op maandagavond 16-2 was Ingrid Rering te gast bij het programma de Wandeling. De Wandeling werd bij de KRO op NPO 2 uitgezonden. Via deze link kunt u de aflevering zien.

“Ben ik wel een goede moeder geweest? ”Ingrid vertelt hoe ze 10 jaar geleden in Thailand de tsunami overleefde maar haar dochter verloor. Arie praat met haar over rouw en schuldgevoel.

In 2004 is Ingrid (51) samen met haar gezin in hun geliefde Thailand om kerst te vieren. Wat een ontspannen vakantie moet worden, mondt uit in een onomkeerbaar drama als ze worden getroffen door de allesverwoestende tsunami. Wonder boven wonder overleeft Ingrid dit natuurgeweld, net als haar toenmalige echtgenoot en haar jongste dochter Isabelle (destijds 12). Haar oudste dochter Dominique (destijds 17) is echter een van de ruim 250.000 slachtoffers die door de golven zomaar uit het leven worden gegrepen.

Het boek “Weer boven water”.

Stel, je gaat gezellig in 2004 op vakantie naar Thailand. Het is kerstvakantie en je hebt een mooi hotel geboekt aan de kust. Het gezin heeft een lange reis achter de rug en iedereen is toe aan een heerlijk dagje strand. Lekker uitrusten en genieten van de mooie omgeving. Als je opstaat is het heerlijk warm weer en ga je uitgebreid ontbijten. Aan tafel wordt doorgenomen wat iedereen graag wil. Na het ontbijt gaat iedereen naar het strand. De standstoel is uitnodigend en in principe de hele dag de plek waar je wilt zijn om te lezen en te zonnebaden. Gewoon een heerlijk vooruitzicht, maar hoe anders kan het gaan!

Net op het moment dat je rustig bent gaan zitten en je twee dochters in het water ziet pootje baden, hoor je in eens een enorm lawaai en zie je vanuit het water een grote golf opdoemen. Niemand verwacht een tsunami en wat er dan gebeurt, is levens veranderend.

IRCoverDe Nederlandse Ingrid Rering heeft een aangrijpend boek geschreven over haar gebeurtenissen voor, tijdens en na de tsunami, waarbij ze haar oudste dochter Dominique verloor. Haar indrukwekkende boek is getiteld “Weer boven water”.

Het boek van Ingrid met de titel “Weer boven water” is te bestellen vanaf 17 februari als eBook bij Bol.com met ISBN-nummer 9789402129861.

De gedrukte versie komt binnen kort te koop via Bol.com met ISBN-nummer 9789402127058.

Bestellingen kunnen ook doorgegeven worden via ingridrering@gmail.com of via contact.

 

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1