News Ticker

Kickboxen: Rico Verhoeven wint van Badr Hari na opgave Hari

ricoverhoeven

In een zinderende zaal vol met enthousiaste kickbox fans heeft Rico Verhoeven gewonnen van Badr Hari.  In de aanloop naar het gevecht in de Duitse stad Oberhausen, niet ver van de Nederlandse grens, liep de spanning hoog op. Vlak voor het begin stonden enkele fans van Hari langs de ring in de volgepakte König Pilsener Arena. Nadat ze door de beveiliging waren weggehaald kon het gevecht beginnen.

Eerste ronde

Zowel Hari als de 27-jarige Verhoeven begonnen redelijk voorzichtig. Wel was Rico de aanvallende partij en dreef hij Hari tegen de touwen aan. Hari kwam regelmatig goed terug en vandaar dat Verhoeven aan het einde van de eerste ronde bloedde vanwege een wond op zijn neus. Door zijn helpers werd deze wond gestelpt en kon Rico beginnen aan de tweede ronde.

Tweede ronde

De tweede ronde was vergelijkbaar met de eerste ronde. Rico: “We zijn allebei zwaargewichten en dan kunnen klappen hard aankomen.” Nadat Rico Verhoeven Badr Hari weer richting de touwen had gekregen met wat rake klappen eindigde de partij vervolgens door de armblessure van Hari en gaf Hari in de tweede ronde op. Hij had zichtbaar last van zijn arm. Naar verluidt heeft hij zijn arm gebroken.

Rematch

Aangezien Rico Verhoeven niet op deze manier had willen winnen zegt hij: “Bij dit soort serieuze wedstrijden wil je niet winnen door een blessure van de tegenstander. Ik wil graag een rematch en laten zien dat ik ook kan winnen op mijn eigen manier. Ik zit vol zelfvertrouwen!”

Video

 

Hebt u de match gezien tussen Rico Verhoeven en Badr Hari?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1