News Ticker

Kerstpaketten minder in trek

kerstpakket

Het traditionele kerstpakket is voor vele werknemers een leuk extraatje bij de kerst. De kerstpakketten raken echter uit de gratie.

Traditionele kerstpakketten worden steeds minder besteld. Kregen aan het begin van de financiële crisis, zes jaar geleden, nog vijf miljoen mensen een doos met cadeautjes en lekkernijen, dit jaar zullen dat er nog geen vier miljoen zijn.

Een van de redenen is dat veel bedrijven over de kop zijn gegaan of fors hebben gereorganiseerd. Hierdoor zijn er minder mensen in dienst. Verder kiezen werkgevers de laatste jaren vaker voor een doos wijn of een cadeaubon, zo meldt de NOS.

Wordt er wel een kerstpakket gegeven, dan genieten dozen met levensmiddelen de voorkeur. Daarbij zijn biologische, duurzame en fairtrade artikelen in opkomst. Ook het klassieke Hollandse pakket met bitterbalschaaltje en borrelhapjes doet het dit jaar goed.

Krijgt u dit jaar een kerstpakket?

Brn: telegraaf.nl

Photo credit: Meisje van de Slijterij / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1