News Ticker

Jonge dief steelt handtas van Wendy van Dijk in Amsterdam

lvtas

Social Media kun je voor vele berichten gebruiken, zoals het melden dat je fiets is gestolen of je handtas. Bij Beau van Erven Doorns heeft dat zijn fiets weer opgeleverd en nu is Wendy van Dijk haar tas kwijt door een dief.

Twitterbericht

Zij is door een 17-jarige jongen beroofd van haar handtas. Hij heeft de tas gestolen uit haar auto. Dat meldt de RTL 4-presentatrice op Twitter. Van Dijk hoopt de jongen er via sociale media toe te bewegen om haar tas terug te brengen door hem op te sturen aan RTL Nederland. “Jongeman (17)! Jij ontvreemdde mijn handtas uit mijn auto. 9.30 uur, Sint Willibrordusstraat, Amsterdam. Alarm ging af. Graag retour naar RTL Nederland, #delen“, twittert de populaire presentatrice.

Instagram

Op Instagram voegt Van Dijk toe dat het afgaan van het alarm ‘natuurlijk schrikken’ was. Ze laat de dief weten dat hij de tas terug kan sturen naar de Sumatralaan 47 in Hilversum, het adres van RTL. “Denk niet dat je hem zal dragen. #handtasgestolen #lievelingstas #meisjesding #dusstuurmaarterug.”

Het is niet duidelijk hoe Van Dijk weet dat de jongen 17 jaar is. Kennelijk weet ze meer over hem dan ze tot nu toe op sociale media laat weten.

Fans van Van Dijk hebben de dief inmiddels uitgescholden voor sukkel.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1