News Ticker

Jong homostel durf niet in tv-show van Paul de Leeuw

homostel

Paul de Leeuw wilde maandag tijdens de opnames van zijn Sinterklaas-special onder meer een jong homostel verrassen, maar zij hebben afgezegd. Dat vertelt de tv-ster vandaag in zijn column in het AD. De twee heren hadden zich aangemeld omdat ze graag eens het noorderlicht zouden willen zien, maar vreesden toch voor de consequenties van een tv-optreden. “Een van de jongens belt af, omdat ze het lastig vinden als homosetje op tv te komen. Zijn vriend volgt een opleiding tot leraar.”

Sommige homoleraren worden gepest door hun leerlingen. “Hij loopt nu stage en is bang voor screenshots uit de show, pesterijen, antihomogedoe.

De Leeuw wilde hen eigenlijk een reis naar Noorwegen cadeau doen, onthult hij. “Ons idee was om ze maandag eerst met een kratje Heineken in een koelcel te zetten. Als ze met de groene pijpjes zelf het licht kunnen creëren, zou de sint ze een reisje aanbieden.

Dat gaat nu dus niet door. De Leeuw hoopt vurig dat mensen in deze tijden nader tot elkaar komen. “Beetje openstaan voor de ander, ongeacht afkomst of seksuele voorkeur.

Bron: mediacourant

Photo credit: Tony Webster via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1