News Ticker

Is je haar broos en breekt het snel af?

hairfoto

Haar kan door verschillende oorzaken beschadigen, afbreken of zelfs uitvallen. Oorzaken kunnen zijn medicatie, een crash dieet, stress of hormonen. Ook teveel met je handen aan je haar zitten, kan ervoor zorgen dat het haar afbreekt. Blijf er dus vanaf. Als je obsessief aan je haar plukt dan is er meer aan de hand en moet je hulp zoeken bij de huisarts.

Als het haar erg droog is, is het vaak ook broos en breekt het makkelijk af. De eerste zorg is dan ook om het haar weer gehydrateerd te krijgen en de keratinelaag te herstellen zodat het niet meer afbreekt.

Het is belangrijk je goed te laten adviseren door een gespecialiseerde kapper, bijvoorbeeld een NIOXIN kapper, zoek via Google naar een Nioxin kapper in jouw buurt. Hij of zij kan je haar en hoofdhuid door middel van een apparaatje, de Nioscoop, analyseren en je de juiste behandeling geven en een vervolg behandeling en/of producten adviseren. Kleur je haar pas weer als het is hersteld, en doe dit niet zelf met een thuisproduct maar ga hiervoor naar de kapper.

Ook hier geldt, de gespecialiseerde kapper heeft verschillende soorten kleuringen in huis en zal eerst de conditie van je haar en je hoofdhuid beoordelen. Vervolgens zal hij/zij de kleuring adviseren die het meest geschikt is voor jouw haar.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Bron: beautyjournaal.nl

Photo credit: betsyjons / Foter / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1