News Ticker

Wat is de diepste wens van zanger René Froger?

renefroger

Een wens hebben is altijd leuk. Daar kun je naar toeleven om het te bereiken. Hoe ga je zorgen dat je wens in vervulling gaat. That’s the question!

Duet

René Froger onthult vrijdag in het laatste deel van het NPO 1-tweeluik over zijn leven zijn diepste wens: een duet met Stevie Wonder. “Stevie Wonder staat boven aan mijn lijst om daar iets briljants mee te doen“, aldus de zanger, die samen met De Toppers tegenwoordig exclusief onder contract staat bij SBS 6. Froger heeft ook wat duetten aan zijn neus voorbij zien gaan, zoals met André Hazes. “En ik zou het ultiem gevonden hebben om ook maar één noot met Frank Sinatra te mogen zingen.“

Tweeluik

Froger, wiens tweeluik in tegenstelling tot dat van Gordon niet op prime time maar in de middag wordt uitgezonden, is ook openhartig over het niet lukken van een zegetocht in het buitenland: “De heimwee naar mijn familie heeft me genekt. Als ik alleen was geweest, was het misschien wel gelukt. Maar of ik daar nou zo blij mee moet zijn geweest, weet ik ook niet.”

Geen spijt

Spijt heeft hij er nooit van gehad. “Nederland was eigenlijk meer dan genoeg. En op een gegeven ogenblik dacht ik fuck het buitenland. Nog meer weg van thuis, nog meer stress aan je kop. En stel dat ik wel in het buitenland gezeten had, dan had ik nooit kunnen opbouwen wat ik nu in Nederland heb opgebouwd. Nee, ik ben een gezegend mens.”

Wereldberoemd in Nederland

Hij realiseert zich dat hij een hele grote is in ons land, net als de mensen die aan zijn nieuwste album hebben gewerkt. “Ook die jongens hebben thuis mijn muziek gehoord via hun ouders. En dat ze dan denken, wow Froger, die al zo lang zingt, daar mag ik nu een liedje voor maken.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: amsfrank via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1