News Ticker

Instagram nu groter dan Twitter

instagram

Instagram heeft voor het eerst meer gebruikers dan Twitter. Een mijlpaal voor de fotodeeldienst, zo meldde de Amerikaanse nieuwszender CNBC woensdag.

Instagram heeft nu meer dan 300 miljoen gebruikers, die elke dag samen 70 miljoen foto’s plaatsen en 2,5 miljard keer iets ‘liken’. Twitter heeft ‘slechts’ 284 miljoen gebruikers.

Instagram maakt een stormachtige groei door. Het werd dit jaar door Facebook gekocht voor een miljard dollar en had in het voorjaar nog maar 100 miljoen gebruikers. Om die groei door te zetten, wil de directeur van het bedrijf, Kevin Systrom, ervoor zorgen dat mensen beter wegwijs kunnen in de massa aan fotomateriaal.

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: JAMoutinho / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1