News Ticker

Humberto Tan en RTL Late Night scoort steeds lager aantal kijkers

rtlhumbertotan

Humberto Tan’s RTL Late Night talkhow, dat in Amsterdam in Schiller wordt opgenomen, was jarenlang een tv-programma dat vele kijkers trok op de late avond. Daar is de laatste tijd verandering in gekomen.

Minder kijkers

RTL Late Night wist maandagavond niet te scoren met de promotiepraatjes van de film Soof 2, het boek Hardwell 2 Years As One en het BNN-programma Linda’s Mannen. Het programma van Humberto Tan viel bijna uit de kijkcijfer top 25. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Tan-show kwam niet verder dan 596.000 kijkers en 14,5 procent marktaandeel, een van de laagste scores van het praatprogramma ooit. Daarmee kwam hij niet verder dan de 22ste plek in de top 25.

Pauw iets beter

Concurrent Jeroen Pauw deed het een stuk beter met zijn talkshow Pauw. Daar keken 776.000 mensen naar, goed voor 24 procent marktaandeel.

Het is alweer de vijfde keer dit seizoen dat er minder dan 600.000 mensen naar RTL Late Night kijken. Ter vergelijking: in het najaar van 2015 gebeurde dat geen enkele keer.

Geen hit meer

RTL Late Night is niet meer de hit die het ooit was. Het programma staat regelmatig niet meer in de lijst van vijftien meest bekeken programma’s van de avond.

Sinds september staat de talkshow ruim 20 procent minder vaak in de top vijftien dan in dezelfde periode vorig jaar.

Kijkt u zelf ook minder vaak of keer u sowieso niet naar RTL Late Night?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1