News Ticker

Hotel The Grand is leading business hotel

thegrand

Tijdens de uitreiking van de World Travel Awards 2015 is Sofitel Legend The Grand Amsterdam verkozen tot Netherlands’ Leading Business Hotel. Het vijfsterrenhotel in hartje Amsterdam eindigde op de eerste plek, mede dankzij de 19 bijzondere InspiredMeeting-zalen en bijbehorende conferentiefaciliteiten.

World Travel Awards
De jaarlijkse World Travel Awards zijn de meest prestigieuze prijzen in de reisindustrie. Dit jaar gaven meer dan 500.000 individuele stemmen van reisprofessionals en toeristen in het high-end segment de doorslag. De uitreiking vond afgelopen zaterdag plaats in Sardinië.

Zalen
Remco Groenhuijzen, general manager van Sofitel Legend The Grand Amsterdam: “Heel fijn om nu deze internationale award te krijgen. Dit onderschrijft onze toppositie in de luxe hotellerie in Europa. We proberen met onze zalen meer energie en flair in meetings te brengen. Bijvoorbeeld kan de verlichting, afhankelijk van de sfeer of ambience, per zaal worden ingesteld. Daarnaast beschikken we over 52 suites inclusief butlerservice, welke met name door de zakelijke gast zeer wordt gewaardeerd.”

Bron: hospitality-management.nl

Photocredit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1