News Ticker

Hippe locaties en gezellige plekken in Amsterdam

travelbird

Amsterdam, een bruisende stad waar altijd wel wat te beleven is. Bekend om haar grachtengordel met prachtige herenhuizen. Graag wordt de stad bezocht, omdat Amsterdam bekend staat om sex, drugs en rock&roll, maar er is zoveel meer in te ontdekken in deze stad.

Er zijn onwijs veel hippe tentjes en leuke locaties om te bezoeken. Het is leuk om cultuur en gezelligheid te mixen. De volgende plekken zijn zeker een aanrader om te bezoeken tijdens je verblijf in Amsterdam.

Snappers is een van de leukste eetcafe’s in Amsterdam. Het is een plek waar je gezellig een hapje gaat eten en de kans groot is dat je blijft hangen voor drankjes. Het restaurant is niet mega luxe, maar ook niet heel goedkoop en dus de ideale setting voor een avondje uit. Snappers staat bekend om haar fantastische cocktails.

Vooral in de zomer is het zeker een fantastische ervaring om te varen over de grachten. Vanuit een sloep kun je het allerbeste de prachtige 400 jaar oude grachtengevels bewonderen. Het ideaal een sloep te huren en dit geeft je absoluut een echte Amsterdamse ervaring. Je krijgt niet alleen een groot deel van Amsterdam te zien, het is ook nog eens waanzinnig gezellig om op de boot te borrelen.

Het blijft leuk om een aantal culturele dingen te doen als je de stad bezoekt, even lekker de toerist uithangen in eigen land. Het is goed om even te stil te staan bij alle mooie dingen die Amsterdam kan bieden, zoals het Rijksmuseum, het van Gogh Museum en het Anne Frank Huis. Zoals TravelBird adviseert op de website: proef een biertje in de Heineken Experience.

In de brouwerij staan de enorme koperen ketels, die prachtig zijn om te aanschouwen. Het leuke is dat je hier zelf een biertje kan brouwen en dus een echte Heineken ervaring krijgt.

Graag bezoeken mensen Amsterdam om een dagje te winkelen. Vaak zijn de leukste winkelstraten onbekend en moet je ze toevallig tegen komen om de kleine boutiques te bezoeken. In de pittoreske 9 straatjes heb je ontzettend veel kleine winkels met hippe spullen. De 9 straatjes is niet alleen de perfecte locatie om even lekker te shoppen, je hebt hier namelijk ook prachtige monumentale gebouwen die je kan bewonderen.

Als je zin hebt om een avondje heel hard te lachen is het absoluut een aanrader om naar een comedy café te gaan. Er treden hilarische artiesten op waar je naar kunt kijken en ondertussen kun je genieten van een lekker hapje en een drankje. Er zijn nationale en internationale shows, dus voor iedereen toegankelijk.

‘It’s areas like this that really make you feel comfortable in Amsterdam.’ (Lonely Planet)

Auteur: Editorial Office

Photocredit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1