News Ticker

Heerlijke zonnige dag in Amsterdam

zonnigedag

Het was weer een heerlijke en prachtige dag in Amsterdam. Als je door het centrum van Amsterdam liep, zag je de mensen vrolijk zitten praten op de diverse terrasjes. Doordat er geen wind was, werd het al gauw warm en dankzij de zon was het heerlijk toeven buiten.

Om u een impressie te geven van het prachtige weer kunt u enkele foto’s bekijken van bepaalde sfeervolle plekken in Amsterdam.

ams1

ams2

ams3

ams4

ams5

ams6

ams7

Photocredit: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1