News Ticker

Heart Beat Advertorial levert het MKB meer bereik en meer klanten op!

heartbeat

Elke ondernemer of onderneemster uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) is gebaat bij het bekend zijn bij de beoogde doelgroep. Doelgerichte communicatie met (potentiële) klanten is een must!

Verschillende vormen zijn hiervoor, maar welke vorm is effectief genoeg, flexibel en tevens sympathiek geprijsd?

Amsterdam Today biedt het MKB een effectieve en betaalbare vorm van communicatie aan in de vorm van haar “Heart Beat Advertorial”.

Wat is een Heart Beat Advertorial?

Een Heart Beat Advertorial is een door een ervaren redacteur van Amsterdam Today geschreven aantrekkelijk artikel over een bedrijf uit het MKB. Het oogt als een artikel en komt daardoor niet over als advertentie. Door de zorgvuldig gekozen tekst wordt de lezer het artikel ingetrokken en de bijgevoegde foto’s en/of video geven het artikel extra visuele informatie over het bedrijf. In de Heart Beat Advertorial kan de klant eventueel een speciale aanbieding doen.

De heart beat, de hartslag, blijkt uit de opbouw van het artikel. In de Heart Beat Advertorial wordt uitvoerig beschreven welke diensten of producten worden aangeboden, maar vooral welke mensen deze diensten uitvoeren of producten verkopen en met hoeveel plezier men dat doet. Het personeel is de hartslag van het bedrijf en zij geven de door de klant gewenste service èn beschikken over de juiste kennis om de klant perfect van dienst te kunnen zijn. Door deze manier van communiceren met de (potentiële) klant krijgt het MKB-bedrijf meer een gezicht in plaats van alleen een logo. Dienstverlening is mensenwerk en elk MKB-bedrijf heeft haar eigen “hartslag”.

Welk voordeel heeft een Heart Beat Advertorial?

De meeste MKB-bedrijven hebben een website. Via deze website wordt gecommuniceerd met de (potentiële) klant en krijgt de (potentiële) klant informatie over het MKB-bedrijf. Dat werkt prima.

De Heart Beat Advertorial is echter een aanvulling op de eigen website. Het is een marketingtool voor het MKB-bedrijf dat heel effectief gebruikt kan worden via de eigen sociale media. Het bedrijf schrijft niet zelf een bericht, want dat doet Amsterdam Today. Dat komt onafhankelijk over. Het artikel wordt op Amsterdam Today geplaatst en de link naar het artikel kan regelmatig door het MKB-bedrijf op alle eigen sociale media gedeeld worden. Daarnaast wordt het artikel niet alleen op Amsterdam Today geplaatst, maar deelt Amsterdam Today het artikel ook via al haar eigen sociale media. Dat levert extra exposure op. Nog meer exposure kan het artikel opleveren door het boosten van het artikel op Facebook hetgeen Amsterdam Today heel eenvoudig voor u kan realiseren.

Het artikel blijft altijd op Amsterdam Today staan en kan een keer geactualiseerd worden.

Voorbeelden van Heart Beat Advertorials

  1. Als u op deze link klikt, komt u op ons artikel over de Amsterdamse Gin Journey, waarbij men tijdens een prachtige tocht over de Amsterdamse grachten per antieke salonboot een ginproeverij meemaakt.
  2. Uw Heart Beat Advertorial kunt u in het Nederlands en in het Engels laten opmaken. Voor the Japanese Salon hebben wij dit mogen doen. Op link 1 treft u de Nederlandse versie en op link 2 treft u de Engelse versie.
  3. Als u deze link aanklikt, komt u op een Heart Beat Advertorial voor een nieuw bedrijf waar diverse fitnessclasses en workshops worden gehouden.

Freelance Journalism op LinkedIn

Mocht een MKB-bedrijf een hele specifieke tekst willen laten schrijven, dan kan Amsterdam Today putten uit haar eigen besloten groep op LinkedIn met de naam Freelance Journalism. In deze interessante groep, die elke dag meer leden krijgt, zitten meer dan 1700 media professionals met jarenlange ervaring in de journalistiek. Amsterdam Today beheert deze besloten groep.

Mogelijkheden en tarieven

De Heart Beat Advertorial kan in het Nederlands, in het Engels of in beide talen worden geschreven. Een gemiddelde Heart Beat Advertorial bevat 600 woorden. Indien gewenst, kunnen rechtenvrije foto’s of video’s in het artikel worden geplaatst. Deze foto’s of video’s worden door de klant aangeleverd of door ons gemaakt in overleg.

Tarieven:

Nederlandse versie: 250,- euro

Engelse versie: 295,- euro

Nederlandse en Engelse versie: 345,- euro

Speciale wensen in overleg.

Het aparte tarief voor het boosten van het artikel op Facebook is in overleg. Dit kan vanaf 10,-.

Indien gewenst, kan een betalingsregeling afgesproken worden, zodat de factuur in 3 delen betaald kan worden.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW.

Speciale Actie tot 1 februari 2016

Indien u uw Heart Beat Advertorial(s) aanvraagt voor 1 maart 2016 betaalt Amsterdam Today de kosten om uw artikel te promoten op Facebook ten bedrage van 50,- euro. Dat levert u gratis een flink bereik op!

Conclusie

Onze Heart Beat Advertorial wordt door diverse MKB-bedrijven gebruikt als een bewezen effectieve marketingtool dat ze zelf kunnen inzetten wanneer nodig. De link naar het artikel is eenvoudig te kopiëren en te plaatsen op de eigen sociale media en op de eigen website. Het artikel kan zonder probleem geactualiseerd worden qua het aanpassen van een stukje tekst of qua foto of video.

Het gehanteerde tarief is zonder meer aantrekkelijk te noemen. Daardoor is het extra interessant voor MKB-bedrijven, die regelmatig iets geheel nieuws willen melden over hun bedrijf, om vaker een Heart Beat Advertorial door Amsterdam Today te laten verzorgen en dit als effectieve marketingtool kunnen inzetten om meer bereik en meer klanten te verwerven.

Informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het aanvragen van uw eigen Heart Beat Advertorial kunt u een e-mail sturen naar f.scheers@amsterdamtoday.eu.

Photo credit: GabrielaP93 / Foter.com / CC BY

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1